19
Sep
Curatare lemn innegrit manastirea Bobota
Curatarea înnegrelii lemnului utilizat in constructii este o problema care apare în timp, fie ca vrem sau nu. De accea lemnul trebuie tratat si protejat cu o serie de substante care într-un final trebuie sa îi confere constructiei din lemn longevitate si un aspect natural cat mai placut ochiului.
Situată la granița județelor Sălaj și Satu Mare, mănăstirea Bobota a luat ființă în 13 iunie 2004, când a fost sfințită și piatra de temelie a acestui așezământ monahal. Cu timpul in jur au inceput sa fie construite o serie de anexe din lemn. O astfel de constructie din lemn este altarul de vara al manastirii Bobota.
Lemnul înnegrit al altarului de vara al manastirii Bobota a fost tratat in vederea curatarii si revenirii la aspectul lui natural de la momentul construirii lui, cu Bochemit Antimucegai. Tratarea lemnului se cerea impedios avand în vedere afectarea acestuia de vicisitudinile vremii, de afectarea acestuia de catre mucegaiul care începu-se deja sa afecteze aspectul estetic al constructiei bisericesti.
Solutia oferita de Deposib în vederea rezolvarii problemei curatarii lemnului înnegrit a fost Bochemit Antimucegai. Acesta este un preparat lichid care asigură îndepărtarea mucegaiului si înnegrelii lemnului avand o acţiune eficace antibacteriană și dezinfectantă, cu efect vizibil imediat. Bochemit Antimucegai este recomandată pentru îndepărtarea mucegaiului, ciupercilor, fungilor fibroşi microscopici, algelor, lichenilor sau levurilor de pe suprafete atat interioare cat si exterioare fiind varianta optimă pentru restaurarea simplă și rapidă a aspectului lemnului și elementelor din lemn înnegrite. Adecvat pentru îndepărtarea mucegaiului de pe pereţi şi tencuieli, placări din piatră, marmură, granit, lemn, ceramică, gresie, sticlă, silicon.
Arată mai mult
Etichetă:
Bochemit Antimucegai
Produse Asociate
Articole
19
Sep
Bochemit Antimucegai este un preparat lichid care asigură îndepărtarea mucegaiului. Solutia are acţi..
Citește
18
May
Insectele xilofage, sunt insectele care atacă şi distrug lemnul, larvele săpand canale pentru adăpos..
Citește
18
May
Ciupercile, sunt cei mai comuni dăunători ai materialului lemnos. Sporii lor se dezvoltă la umiditat..
Citește